Ekm

SMA Hastası Tuğçe Ebrar TAZEOĞLU için; 3850 TL, Yağız Bebek için; 14575 TL yardım toplanmış olup toplanan tutarlar ilgili hesaplara yatırılmıştır. Desteklerinizle SMA Hastası yavrularımızın yaralarını sarmaya çalıştık. Allah hayırlarınızı kabul etsin.

Ekm

Eyl

"29 Eylül Perşembe günü 11.00-14.00" saatleri arasında geleceğin bilinçli yaya ve sürücüleri, yaya geçitlerinde bayraklarla buluşarak trafikte yaya önceliğine dikkat çekilecek.

Eyl

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

4. Sınıflar Fen Bilimleri dersi kapsamında Fosiller Etkinliği yapıldı.

Haz

2020-2021 Eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen "Suyun Sesi Olalım" ve "Yol Arkadaşım Kitap" eTwinning projelerimiz, Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü eTwinning Faaliyetleri Tanıtım ve Yaygınlaştırma Kitapçığında yer aldı. Projelerde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

1-F sınıfından öğrencilerimiz, Hayallerimiz Gökyüzünde Renk Bulsun (Uçan balon) etkinliğini gerçekleştirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

OKULUMUZU GÜVENLE AÇIYORUZ

"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" doğrultusunda yaptığımız hazırlıklarla 2020-2021 eğitim öğretim yılına daha sağlıklı ve temiz şekilde, güvenle başlıyoruz.