Kas

Annemle Öykü Yazıyorum Projesi'nin ikinci etkinliğinde Mısırcı Baba hikayesi okundu. Mısır patlatma oyununun oynanmasından sonra dağıtılan mısırlardaki bilmeceler öğrencilere soruldu. Etkinliğin sonunda gerekli malzemeler ile kuş yemi yapıldı. Kuş yemleri kuşların yemesi için uygun olan yerlere asıldı.

Kas

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 7-11 yaş grubundaki ilkokul öğrencilerine otomobil sporlarını tanıtmak ve yeni yetenekler keşfetmek amacıyla geliştirilen Mobil Eğitim Simülatörü projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Kas

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Isparta Belediyesi ile Tap Derneği işbirliği ile düzenlenen okullar arası atık pil toplama kampanyasında okulumuz 317 kg pil toplayarak il dördüncüsü olmuştur. Okulumuza, Isparta Belediyesi yetkilileri tarafından robotik kodlama seti hediye edilmiştir.

Kas

Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı 'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla  gerçekleşmiştir. Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda gerçekleştirilen Jonglör Gösterisi öğrencilerimiz için keyifli ve unutulmayacak bir etkinlik oldu.

Kas

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Dostu Projesi kapsamında, kitap okuma verileri incelenerek Ekim ayında en çok kitap okuyan üçer öğrenci tespit edildi. Dereceye giren öğrencilerimize "Kitap Dostu Belgesi" verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yılını Coşkuyla Kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında Yağız Tuncay il birincisisi, Uras Göktürk Gökmen il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Proje kapsamında öyküler, öğrenci ve ailesi tarafından belirlenip yazılmaktadır. Sınıfta hazırlayanlar tarafından öykünün sunumu yapılmaktadır. Öğrencilerimizin öyküyü anlamasını pekiştirmek için sunumun ardından öğrencilerimize sorular sorulmaktadır. Öyküyü ilgi çekici hale getirmek için öykü ile ilgili etkinlikler hazırlanmaktadır. Öğrencilerimizin sorumluluk aldığı, ailesiyle paylaşımda bulunduğu, akran öğretiminin sağlandığı projemizde öğrencilerimizin özgüvenlerinin artması hedeflenmektedir.

Ekm

Okulumuz Müdür yardımcıları Kadir AKYOL ve Gamze ÇANDIR yürüttükleri e-Twinning projelerinden "Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi. Müdür yardımcılarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin okulumuzun önlerinde ve geçitlerinde güvenli şekilde okula giriş ve çıkışlarını sağlamak amacıyla, Okul Geçidi Görevlisi öğrencilerimiz çalışmalarına başladı.

Ekm

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Dostu Projesi kapsamında, kitap okuma verileri incelenerek Eylül ayında en çok kitap okuyan üçer öğrenci tespit edildi. Dereceye giren öğrencilerimize "Kitap Dostu Belgesi" verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Isparta Okula Merhaba Satranç Turnuvasında Yağmur Ece Yıldırım il birincisi, Yağız Tuncay il ikincisi, Uras Göktürk Gökmen il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.