Mrt

Minikler-A genel kategorisinde iki takımla, Minikler-B genel kategorisinde bir takımla satranç turnuvasına katıldık. Minikler-A genel kategorisindeki bir takımımız il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Dostu Projesi kapsamında, kitap okuma verileri incelenerek Ocak, Şubat aylarında en çok kitap okuyan üçer öğrenci tespit edildi. Dereceye giren öğrencilerimize "Kitap Dostu Belgesi" verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Trt Çocuk Kitaplık Projesi kapsamında toplam 137 öğrencimize başarı ve katılım belgeleri verildi.

Ock

2022/2023 öğretim yılı I. dönem karne töreni büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimize 2. dönem başarılarını arttırmak için dinlenip enerji depolamalarını ve kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.