Nis

Ock

Iyaşpark AVM giriş katındaki serginin açılışına Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, eşi Şadiye BAŞDEĞİRMEN, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan BAYDUR, Müdürümüz Haydar KAYA, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerimizi ve Sınıf Öğretmeni Alim USLU'yu tebrik eder, emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3. sınıf öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetemiz...Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

17.10.2023 Salı gününden itibaren ders saatlerimiz...

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıflar Kura Çekim İşlemleri Bilgilendirmesi

Tem

9 yıl boyunca okulumuzun tüm paydaşları ile mesai kavramı gözetmeksizin özverili çalışan, okulumuzun akademik, sosyal, kültürel, sportif alanlarda örnek okul haline gelmesini sağlayan saygıdeğer Okul Müdürümüz Vejdi ÇETİNER'in Zehra Ulusoy İlkokulu'na tayini çıkmıştır. Okulumuza verdiği çok değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

May

İl düzeyinde yapılan yarışmalarda başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri verildi.

May

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Dostu Projesi kapsamında, kitap okuma verileri incelenerek Nisan ayında en çok kitap okuyan üçer öğrenci tespit edildi. Dereceye giren öğrencilerimize "Kitap Dostu Belgesi" verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Takım halinde il ikincisi olan öğrencimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

4/A sınıfında Hatice Nur Gürfidan Equlibro oyununda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda depremzedeler yararına kermes düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Dostu Projesi kapsamında, kitap okuma verileri incelenerek Mart ayında en çok kitap okuyan üçer öğrenci tespit edildi. Dereceye giren öğrencilerimize "Kitap Dostu Belgesi" verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

1/F Sınıfında Ramazan Ayı Etkinliği düzenlendi.