Haydar KAYA - Okul Müdürü

1971 Eskişehir doğumluyum. Yeşilyurt köyü İlkokulu, Yunus Emre Öğretmen Lisesi ve Burdur Eğitim Yüksek okulunu bitirdim. Anadolu Üniversitesi İlköğretim Türkçe öğretmenliği bölümünde lisans tamamlama ve Ahmet Yesevi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Denetimi Yüksek Lisans eğitimini tamamladım.1992 yılında Şanlıurfa Harran´da öğretmenliğe başladım. Isparta´da Yalvaç Kırkbaş İlkokulu, Senirkent Büyükkabaca ve 75. Yıl İlköğretim Okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptım. Iyaş Selçuklu İlkokulu ve Mustafa Şener İlkokulunda öğretmenlikten sonra Kuleönü İlk ve Orta Okulunda müdürlük yaptım. 31 Temmuz 2023 tarihinde yapılan atamayla Hafız İbrahim Demiralay ilkokuluna müdür olarak göreve başladım.